ARTEMIDA KUP 2019

U organizaciji Srpskog damskog lovačkog kluba “ARTEMIDA“ iz Zemuna, u mjesecu listopadu, održana je međunarodna manifestacija „Artemida kup 2019“. Bio je ovo susret 42 lovkinje iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Mađarske. Trodnevno druženje pružilo je sudionicama zanimljiv program natjecateljsko-edukativnog karaktera.

LU DAMA DAMA U FINSKOJ – WOMEN AND SUSTAINABLE HUNTING

Ovog kolovoza članica Lovačke udruge Dama Dama imala je priliku prisustvovati konferenciji pod nazivom Women and Sustainable Hunting (hrv. Žene i održivo lovstvo) u gradu Ilomantsi u Finskoj. Domaćini -- Finski lovački savez i Udruženje lovkinja sjeverne Karelije -- večerom dobrodošlice su 17. kolovoza dočekali stotinjak gostiju iz deset različitih zemalja.

U MUZEJU “STARO SELO ” KUMROVEC ODRŽANA IZLOŽBA LOVCI ZAŠTITARI PRIRODE

U muzeju "Staro selo " Kumrovec, 10.10. s početkom u 16 sati otvorena je izložba pod nazivom Lovci zaštitari prirode.

ODRŽANA TREĆA PO REDU MEĐUNARODNA KONFERENCIJA DAMSKIH LOVAČKIH UDRUGA EUROPE

U organizaciji Damskog lovačkog kluba iz Bečeja, 21. – 23. kolovoza 2015. godine održana je treća po redu Međunarodna konferencija damskih lovačkih udruga Europe.

IZLOŽBA – LOVCI ZAŠTITARI PRIRODE U KUMROVCU

Vođeni željom i namjerom za očuvanjem bogate lovačke tradicije Krapinsko-zagorske županije, želja nam je da najširoj javnosti i cjelokupnoj društvenoj zajednici prikažemo važnost razvoja lovstva, a posebno izobrazbe lovaca.

NAJAVA 10. DAMSKOG LOVA

Poštovani članovi i prijatelji L.U. DAMA DAMA, prema planu i lovnom kalendaru naše Udruge za ovu godinu pozivamo Vas da sudjelujete u 10. DAMSKOM LOVU.

LOV NA JEZERU SABLJACI NA PODRUČJU LD SRNJAK ZAGORJE

LU Dama Dama, te njezine predstavnice Ivana Matacun, Rahela Šantić, Irena Jelić i Anita Bračun imale su priliku doživjeti jedno od najljepših lovačkih iskustava na području LD Srnjak Zagorje, na jezeru Sabljaci. Lov na jezeru Sabljaci nezaboravno je iskustvo. Rezultat lovnog dana bio je 64 odpucane liske i tri patke.

PRVI MEĐUNARODNI ŽENSKI LOV U SLOVENIJI

Članice LU Dama Dama, Vana Beara, Ivana Matacun, Ana Glaser, Anita Skrt i Anita Bračun imale su čast prisustvovati na prvom međunarodnom okupljanju žena u lovu na području Slovenije.

BAVARSKI JESENSKI FORUM 2014.

Predstavnice LU Dama Dama, Irena Jelić i Anita Bračun bile su i ove godine sudionice petog po redu jesenskog foruma u Bavarskoj, organiziranom od strane bavarskih lovkinja.

LU DAMA DAMA POZIVA VAS NA 9. DAMSKI LOV!

Poštovani članovi i prijatelji LU Dama Dama, jedine hrvatske udruge koja okuplja isključivo lovkinje, pozivamo vas na sudjelovanje u damskom lovu!

II. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA, ŽENE I ODRŽIVO LOVSTVO

Članice LU Dama Dama imati će čast prezentirati LU Dama Dama i lovstvo Hrvatske na CIC konferenciji 2014. putem online prezentacije.

POMURSKI SEJEM

Predstavnice LU Dama Dama, Rahela Šantić i Anita Bračun pozvane su na prvi međunarodni susret lovkinja, koji se održao 21.5.2013. u sklopu 8. Pomurskog sajma lova i ribolova u Gornjoj Radgoni.

VISOKI TROFEJI SRNJAKA ODSTRJELJENI U LOVIŠTU HŠ U REPAŠU

S početkom lovne sezone na srnjaka, 1.5.2013. u lovištu Hrvatskih šuma Repaš, odstreljena su dva srnjaka.

LU DAMA DAMA NA PELJEŠCU

Da otoci mogu biti zanimljivi i van ljetne sezone uvjerile su se lovkinje LU Dama Dama.

LOVAČKI BIATLON ZA LOVAKINJE U AUSTRIJSKOM KITZBUHELU 2013.

Predstavnice LU Dama Dama particicpirale su po drugi puta na 5.po redu Austrijskom biathlonu lovkinja Europe.