POŽEŠKI KRAJ OVIH DANA IMA ZANIMLJIVE GOŠĆE

POŽEGA – Četrdesetak žena koje se bave lovom iz naše zemlje, te još pet europskih zemalja ovog vikenda borave u požeškom kraju.

Riječ je u lovkinjama članicama Lovačke udruge „Dama dama“, koje djeluju na državnoj razini i okupljaju žene iz svih dijelova RH, kao i o njihovim gošćama. One će u subotu tijekom svog jubilarnog 10. Damskog lova, kojemu je domaćin Lovački savez Požeško-slavonske županije, poći u lov na divlje svinje po lovištu Zapadni Papuk kojim gospodari požeško LD „Jelen“, te u nedjelju u lovištu LD“Šijak“ u okolini grada Požege gdje će loviti fazane.

Ovim lovovima prethodila je skupština Lovačke udruge „Dama dama“ u objektu „Zlatni lug“ na kojoj je predsjednica Anita Bračun govorila o aktivnostima udruge i financijskom poslovanju, a predstavljeni su zastava i logo udruge. Ona je istakla niz aktivnosti kao što su organizacija izložbe sa stalnim postavom u Kumrovcu u suradnji sa Lovačkim savezom Krapinsko-zagorske županije, zatim nabavu odora za članice, a za jubilej udruge, koji će proslaviti krajem godine, članice će dobiti pelerine i šalove. Poznavi su na damske lovove u više eurospkih zemalja jer razvijaju dobre međunarodne odnose i suradnju. U planu je dogodine uključivanje na natjecanja u lovnom streljaštvu.

Gošće je ispred Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije pozdravio predsjednik Zdravko Vujnović, a ispred županijskog čelništva zamjenik župana Ferdinand Troha.

Izvor: pozega.eu Objavljeno: 14. 11. 2015. Autor: Jelenko Topić

Uvjeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo LU "Dama Dama". Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i LU "Dama Dama". Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće LU "Dama Dama". 

Kontaktirajte nas

Sjedište:
Trg hrvatske Kraljice Jelene 2,
Sv. Križ Začretje,
Hrvatska

Email: info@damadama.hr
Web: www.damadama.hr