Strelište u Bzenici i ove je godine bilo središte okupljanja ponajboljih hrvatskih lovaca. Lovački savez Požeško-slavonske županije bio je domaćin 24. državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu. 

Momčadi iz svih hrvatskih županija odmjeravale su snage u 3 discipline – lovačkom karabinu, trapu i parkuru i borile se za naslov nacionalnog prvaka u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

U sklopu Državnog prvenstva održano je i 14. revijalno natjecanje Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu na kojem su  nastupile i predstavnice LU „Dama Dama“. U konkurenciji ekipa Hrvatskih šuma, Hrvatskog lovačkog saveza i Veleučilišta u Karlovcu, naše su predstavnice u lovačkoj disciplini trap izborile uvjerljivo četvrto mjesto!

Za istaknuti je i nastup naše predsjednice, gđe Anite Bračun, za konkurentsku ekipu Hrvatskog lovačkog saveza, što samo potvrđuje prijateljstvo i uspješnu suradnju udruge i uprave Saveza. Osim u trapu, lovkinje su sudjelovale i u gađanju mete srnjaka karabinom. Uz predsjednicu Anitu Bračun, udrugu se predstavljale: Ana Glaser, Milica Urbach, Blaženka Pezić, Branimira Zimić, Anita Skrt, Adela Plevanč i Maja Slamar.

Autorica teksta: Maja Slamar

 

 

Uvjeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo LU "Dama Dama". Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i LU "Dama Dama". Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće LU "Dama Dama". 

Kontaktirajte nas

Sjedište:
Trg hrvatske Kraljice Jelene 2,
Sv. Križ Začretje,
Hrvatska

Email: info@damadama.hr
Web: www.damadama.hr