Imala sam čast ponovo reprezentirati LU DAMA DAMA na 7. Međunarodnom lovačkom  alpin-biathlonu u Kitzbuhelu.

Biathlon se održava  svake dvije godine pod visokim pokroviteljstvom gradonačelnika Kitzbuhel-a gospodina Dr Klaus Winkler i Tiroler Landesjagermeister DI (FH) Antona Larcher. Posebne pripreme za to ne postoje, ali skijati se mora znati ozbiljno kao i gađati iz biathlon puške.  9-to mjesto i 5/5 pogodaka veliki su uspjeh obzirom da je od 88 prijavljenih učesnica bilo je lovkinja iz Austrije,Njemačke,Švicarske.  

DAMA DAMA sudjeluje u svim aktivnostima već dugi niz godina, prepoznata je i kao inicijator okupljanja lovkinja te vrlo cijenjena među kolegicama lovkinjama.

Kao i uvijek do sada, Hrvatski lovački savez daje punu podršku radu LU Dama Dama te o toj suradnji i usmjeravanju imamo uvijek priliku govoriti na ovakvim skupovima. Možda zapadne zemlje imaju jaču tradiciju lovstva no smjer i podrška njihovih saveza u radu njihovih organizacija ravna je onoj koju mi ostvarujemo u Hrvatskoj.

Prijem i srdačnost svih učesnika puno znači nama kao udruzi te služi kao i poticaj za nastavak našeg rada u promicanju lovstva,a posebno žene u lovu.

Autorica članka; Branimira Zimić

Uvjeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo LU "Dama Dama". Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i LU "Dama Dama". Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće LU "Dama Dama". 

Kontaktirajte nas

Sjedište:
Trg hrvatske Kraljice Jelene 2,
Sv. Križ Začretje,
Hrvatska

Email: info@damadama.hr
Web: www.damadama.hr