Predstavnice LU Dama Dama particicpirale su po drugi puta na 5.po redu Austrijskom biathlonu lovkinja Europe.

Na ovogodisnjem biathlonu sudjelovale su Branimira Zimić, Ivana Matačun i Anita Bračun kao predstavnice hrvatskih lovkinja, a sve pod visokim pokroviteljstvom HLS-a.

Vaznost integriranja hrvatskih lovkinja u medjunarodne lovačke organizacije bitnija je no ikad,a sve u svrhu prezentiranja hrvatskog lovstva i lovne tradicije, kao i upoznavanje lovnih krugova Europe sa bogatim fondom divljači koji Hrvatska posjeduje.

Uz ravnopravno sudjelovanje hrvatskih lovkinja na biathlonu, na kojem su ostvarile zapažene rezultate i u skijanju i u samom pucanju na mete, one su vec prepoznate kao dio medjunarodne lovačke populacije.

Samim participiranjem na konferencijama, sportskim događanjima kao i u lovu u samom su vrhu lovnih i sportskih rezultata.

Kao nagrada za rezultate u obliku odstrela srnjaka u Austriji za Branimiru Zimić, te odstrela divokoze za Anitu Bračun došla je kao završetak prekrasnog druženja osamdeset lovkinja u snijegom prekrvenom Kitzbuhelu.

LU DAMA DAMA

Uvjeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo LU "Dama Dama". Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i LU "Dama Dama". Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće LU "Dama Dama". 

Kontaktirajte nas

Sjedište:
Trg hrvatske Kraljice Jelene 2,
Sv. Križ Začretje,
Hrvatska

Email: info@damadama.hr
Web: www.damadama.hr