Članice LU Dama Dama prisustvovale zanimljivom međunarodnom druženju, ovaj put van granice Hrvatske, u austrijskom Kitzbûhelu gdje se po treći puta održalo "Natjecanje u lovačkom biatlonu za lovkinje."

Uz predstavnice Hrvatske, u ovom jedinstvenom sportskom nadmetanju koje uključuje veleslalomski spust i gađanje 4 mete laserskom puškom sudjelovalo je šezdesetak članica isključivo ženskih lovačkih udruga iz Austrije, Njemačke, Češke i Švicarske.

Svojim dolaskom i odličnim plasmanom Jagode Pilko iz Rijeke i Irene Jelić iz Zagreba LU Dama Dama  potvrdila je dobru međunarodnu suradnju sa srodnim organizacijama koje imaju dugu tradiciju bavljenja lovom na visokoj razini te predstavila hrvatsko lovstvo na najbolji mogući način. Brojni popratni programi bili su prilika za bolje međusobno upoznavanje sudionica, ali i lovne tradicije te lovišta njihovih zemalja. U službenom dijelu rad Udruge i hrvatsko lovstvo predstavile su predsjednica LU Dama Dama Anita Bračun iz Zagreba te Katja Beara iz Splita. 

Predsjednica LU Dama dama Anita Bračun sa tirkolskim lovkinjma

Sudjelovanje na ovako važnom međunarodnom događanju prepoznao je i Hrvatski lovački savez pod čijim je visokim
pokroviteljstvom LU Dama Dama i bila predstavljena. na ovom skupu.

predstavnice-lu-dama-dama-na-okupu-540

 Predstavnice LU Dama dama na okupu

domacini---tirolske-lovkinje-540

Domaćini - lovkinje Tirola

irena-jelic-ulazi-u-cilj-s-10.-vremenom-540

Irena Jelić iz LU Dama dama ulazi u cilj sa 10. vremenom

LU DAMA DAMA

Uvjeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo LU "Dama Dama". Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i LU "Dama Dama". Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće LU "Dama Dama". 

Kontaktirajte nas

Sjedište:
Trg hrvatske Kraljice Jelene 2,
Sv. Križ Začretje,
Hrvatska

Email: info@damadama.hr
Web: www.damadama.hr